Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקארמבל שקדים::::
1 כוס קמח מנופה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
100 גר חמאה קרה מגורדת
קורט מלח
1 כף גרד לימון
3/4 כוס שקד לבן פרוס
חצי כוס סוכר

הכנה:::
בקערה נערבב קמח,סוכר,מלח,גרד לימון,שקד פרוס,ואינסטנט פודינג וניל,נוסיף חמאה מגורדת ונפורר בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת פירורית,נשמור במקרר.

חומרים לעוגה:::
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אבקת שקדים
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
5 ביצים מופרדות קורט מלח
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
רבע כוס מיץ לימון טרי
1 כף גרד לימון
400 גר שמנת חמוצה

הכנה::
להקציף חלבון וקורט מלח ,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף יציב.
להעביר את הקצף לקערה אחרת,באותה קערה של הקצף(אין צורך לשטוף)נקציף חלמון לקצף מעט תפוח,נוסיף,לימון,גרד לימון,שמנת חמוצה,וחומרים יבשים בהדרגה עד לקבלת בלילה אחידה.
נאחד בין בלילה זו לקצף הביצים לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26/28עטופה בנייר אפייה נעביר את הבלילה ניישר באמצעות לקקן.
נכניס לתנור מחומם מראש ל160 מעלות כ10 דקות.
נוציא את תערובת הקראמבל מהמקרר,נפזר באופן שווה.
נכניס לאפייה ב160 מעלות,עד לקבלת קיסם מעט לח ונקרר.
נאבק באבקת סוכר.
באהבה/אורנה ועלני

עוגת לימון,שקדים וקארמבל שקדים_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים