מצרכים
כוס חד פעמי שתייה קרה
שש ביצים
כוס סוכר
שני כוסות קמח
חצי כוס מים
שני כפות מיץ לימון מלימון טרי
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס שמן
כוס אוכמניות טרי
גרדת לימון מלימון אחד
קורט מלח
1/4 כוס שקדים מולבנים
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים 10 דקות לקצף בהיר להוסיף. מלח סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים להוריד את מהירות המיקסר להוסיף שמן בהדרגה להסיף חצי מכמות המים שלוש כפות קמח ושוב עד שגומרים את הקמח והמים להסיף את הלימון אבקת אפייה להוסיף את האחמניות לערבב ידני. לצקת את הבלילה לתבנית מאורכת עמוקה אואינגליש. קייק אני לא משמנת את התבנית לפזר מעל את השקדים לאפות את העוגה על חום 180 מעלות אצלי 60 דקות כל אחת ותנור שלה לבדוק שקסם יוצא יבש לצנן ולהנות מעוגה טעימה
בתיאבון