Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל.
3/4 כוס שמן
חצי כוס מיץ לימון +רבע כוס מים. 1 כף גרד לימון
2 כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שקד לבן טחון
רבע כוס קונפלור. 1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שקד לבן פרוס.

ציפוי:
אבקת סוכר.

הכנה:
תבנית 24/26משומנת, יש לפזר חצי כוס שקד לבן פרוס.
לחמם תנור מראש ל180 מעלות.
להקציף חלבונים לקצף יציב, בהדרגה להוסיף, סוכר וסוכר וניל.
בזרם דק להוסיף שמן.
לסירוגין נוסיף חומרים יבשים עם מיץ הלימון,וגרד הלימון עד לקבלת בלילה אחידה.
למזוג את הבלילה, מעל לפזר את חצי כוס השקד הפרוס הנותר.
אפייה עד לקבלת קייסם יבש ולקרר.
לאבק באבקת סוכר.

באהבה

אורנה ועלני 🌹🌹🌹🌹🌹

עוגת לימון ושקדים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים