חומרים:
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל.
3/4 כוס שמן
חצי כוס מיץ לימון +רבע כוס מים. 1 כף גרד לימון
2 כוסות קמח מנופה.
2 כפות קונפלור
1 שקית אבקת אפייה
ציפוי:
2 קופסאות ג'ילי בטעם תות, מדוללים לפי הוראת יצרן.
1 כוס תותים חתוך לפרוסות.
הכנה:
תבנית 24/26משומנת,
לחמם תנור מראש ל180 מעלות.
להקציף חלבונים לקצף יציב, בהדרגה להוסיף, סוכר וסוכר וניל.
בזרם דק להוסיף שמן.
לסירוגין נוסיף חומרים יבשים עם מיץ הלימון,וגרד הלימון עד לקבלת בלילה אחידה.
למזוג את הבלילה,לתבנית . וליישר
אפייה עד לקבלת קייסם יבש ולקרר.
לפזר תותים ומעל לשפוך את הג'לי בטעם תות. להשאיר להתייצבות במקרר.
באהבה/אורנה ועלני 🌹🌹🌹🌹🌹