Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
2 כוסות קמח
1/2 כוס פרג טחון טרי
1 אבקת אפייה
2 מיכלים של יוגורט יווני( כל מיכל 130 גר 7% )
1 מיכל גבינת שמנת 200 גר
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1/2 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון גדול
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח

לגאנש
200 גר שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה

קישוט
לא חובה, 50 גר שוקולד לבן מומס

הכנה
לנפות קמח, אבקת אפייה ופרג ולערבב.
בקערה, לערבב, חלמונים, יוגורט, גבינת שמנת; שמן, מיץ לימון וקליפת לימון לבלילה חלקה.
להקציף 5 חלבונים, קורט מלח לקצף יציב בהדרגה להוסיף סוכר.
לאחד בין קצף הביצים לבלילת החלמון למסה חלקה.
לקפל חומרים יבשים ולאחד.
לתבנית משומנת, 24/26 להעביר את הבלילה.
אפיה ב 180 עד לקיסם יבש ולקרר.
להמיס במיקרו שוקלד ושמנת לערבב ולצפות את העוגה.
קישוט בעזרת שוקולד לבן…

עוגת לימון, יוגורט ופרג בזיגוג שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים