לעוגה
2 כוסות קמח
1/2 כוס פרג טחון טרי
1 אבקת אפייה
2 מיכלים של יוגורט יווני( כל מיכל 130 גר 7% )
1 מיכל גבינת שמנת 200 גר
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1/2 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון גדול
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
לגאנש
200 גר שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
קישוט
לא חובה, 50 גר שוקולד לבן מומס
הכנה
לנפות קמח, אבקת אפייה ופרג ולערבב.
בקערה, לערבב, חלמונים, יוגורט, גבינת שמנת; שמן, מיץ לימון וקליפת לימון לבלילה חלקה.
להקציף 5 חלבונים, קורט מלח לקצף יציב בהדרגה להוסיף סוכר.
לאחד בין קצף הביצים לבלילת החלמון למסה חלקה.
לקפל חומרים יבשים ולאחד.
לתבנית משומנת, 24/26 להעביר את הבלילה.
אפיה ב 180 עד לקיסם יבש ולקרר.
להמיס במיקרו שוקלד ושמנת לערבב ולצפות את העוגה.
קישוט בעזרת שוקולד לבן…