4 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מים
1 לימון סחוט ( כחצי כוס)
גרידת לימון
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ לימון ומים
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
2 אינגלייש או תבנית עגולה
סיר פלא 26.
לשמן ולקמח את התבנית
אופים ב- 160 מעלות
כ- 50 דקות.