3 ביצים.
3/4 כוס סוכר.
6 כפות דבש.
כפית אבקת סודה.
100 גרם חמאה.
3 וחצי כוסות קמח.
למילוי
מיכל שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל.
בקערת באן מארי נכניס ביצים וחמאה נערבב עד להמסה נוסיף את הסודה, והדבש ןנערבב עוד 10 דקות(כל הזמן לערבב על ה אש).
להוריד מהאש ולהוסיף בהדרגה את הקמח הבצק יוצא דביק וזה בסדר,
לקמח את השיש ללוש מעט לגלגל לרולדה ולחצות את הרולדה ל 6-7 כדורים.
נרדד על נייר אפיה כל כדור לעיגול ונניח מעל חיתוכית בגודל של תבנית מס 20 את השאריות מסביב נשאיר בצד.
נאפה כל עיגול בנפרד.
(לוקח זמן),נוציא נקרר , נקציף את השמנת נמרח על כל שכבה נאפה בינתיים את שאריות הבצק טחן ונפזר מעל
הסבר נוסף :
160 מעלות
10 דקות אפיה לכל עיגול בצק.
לאחר השחמה קלה מוציאים ומקררים.
עם קורצן יוצרים את העיגולים
את שאריות הבצק אופים ומפוררים בסוף על העוגה