Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

לתחתית
1 שרוול ביסקוויטים טחונים גס
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
100 גרם חמאה מומסת

לשכבה הראשונה
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
1 סוכר וניל
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

לשכבה השניה
200 גרם שוקולד חלב
1 כוס שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט שוקולד
1 סוכר וניל
1/2 כוס חלב

לשכבה השלישית
200 גרם שוקולד לבן
1 סוכר וניל
1/2 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

גנאש
1/2 כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
מתאים לתבנית 24
אם משתמשים בתבנית רגילה צריך שקף

אופן ההכנה
לערבב את חומרי התחתית ולשמים בתחתית התבנית ולהדק היטב ולהכניס למקפיא .
לקחת 3 קעריות ולשים בכל אחת .
רבע כוס חלב,שוקולד ולהכניס למיקרו 40 שניות ולערבב היטב ולקרר לפחות שעה .

לשכבה הראשונה .
להקציף שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף שמתקבלת קצפת להוסיף את השוקולד המריר ולהקציף עוד כמה דקות .
להוציא את התבנית וליישר היטב את הקצפת ולהכניס למקפיא לשעה .

שכבה השניה .
להקציף שמנת עם רבע כוס חלב ואינסטנט שוקולד לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד חלב ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית וליישר מעל השכבה הראשונה ולהכניס למקפיא לשעה .

שכבה השלישית

להקציף שמנת מתוקה רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד הלבן ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית להוסיף מעל השוקולד וליישר היטב ולהכניס למקפיא לשעה .

להכין את הגנאש .
להרתיח חצי שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב ולהוסיף על העוגה. ולהכניס למקפיא כמה שעות .
ואז להעביר למקרר .

אפשר לקשט עם דובדבנים

עוגת מוסים ללא אפיה_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים