בסיס העוגה:
4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
1קופסא אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
חומרים למוס:
14 גר גילטין
1/4 כוס מים קרים
400 גר גבינת שמנת
1 גביע גבינת מסקרפונה
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף גדושה ממרח נוטלה
1 ורבע כוסות סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג בטעם וניל.
8 כדורי שוקלד פררו רושה חתוכים גס.
ציפוי:
100 גר שוקולד מריר
125 גר שמנת מתוקה.
קישוט
כדורי פררו רושה
הכנת הבסיס:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ואינסטנט פודינג, לאחד לבלילה חלקה.
אפייה ב180 תבנית 26 משומנת ולקרר.
הכנת המוס:
לערבב גילטין ומים להשאיר להתמצקות.
לערבב בקערה, גבינות, ממרח נוטלה, סוכר ופררו רושה מרוסק.ולאחד.
להמיס גילטין במיקרו כ15 שניות להוסיף לבלילת הגבינה ולאחד למסה אחידה.
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג לקצף יציב. לאחד עם בלילת הגבינה.
לשפוך את הבלילה מעל הבסיס האפוי. להשאיר להתמצקות במקרר.
ציפוי:
להמיס שוקולד ושמנת מתוקה במיקרו.
לשפוך מעל המוס
לעטר בכדורי פררו רושה