למלית
300 גרם תותים טרי או קפוא חתוכים לחתיכות
100 גרם סוכר
1/3 כוס מים
1 כפית ג'לטין
למוס גבינה
500 גרם גבינה לבנה 9%
2 חבילות גבינה טוב טעם
220 גרם סוכר =כוס+ כף
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
240 מ"ל= כוס חלב
14 גרם ג'לטין + חצי כוס מים
לציפוי גלסאז'
75 גרם מים
150 גרם סוכר
150 גרם גלוקוזה
100 גרם חלב מרוכז
60 גרם מים+ 10 גרם ג'לטין
150 שוקולד לבן
צבע מאכל
לתחתית
150 גרם פתי בר מרוסק
100 גרם חמאה מומסת
הכנת מילית תותים
שמים בקערה קטנה את המים ואת הג׳לטין מערבבים ושמים בצד 10 דקות..
שמים סיר על הגז עם התותים סוכר ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס טוחנים במיקסר מוט ומסננים לקבלת מרקם חלק .
ממיסים את ג׳לטין 5 שניות במיקרוגל ושופכים על התערובת התותים מסננים לקבלת מרקם חלק ושופכים לרינג או תבנית בקוטר 18 ס"מ מרופד בניילון נצמד צמוד מכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
הכנת הגלסאז'.
מביאים לרתיחה מים ,סוכר,גלוקוז עד 103 מעלות.
שמים בכלי גבוה חלב מרוכז שוקולד לבן ושופכים את התערובת ומערבבים היטב עם בלנדר מוט ומוסיפים את הג'לטין המומס וכמה טיפות צבע מאכל לפי בחירתם ולצנן לילה במקרר.
הכנת התחתית
מרסקים את הפתי בר מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים..
מניחים שקף סביב לרינג בקוטר 24 ס"מ ויצקים את הביסקוויטים מהדקים ומכניסים למקרר לשעה🕛.
הכנת תערובת הגבינות
בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד ..
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג וחלב על היציבות ומקפלים לתערובת הגבינות מוסיפים את הג'לטין המומסת ומערבבים.
שופכים חצי תערובת על הביסקוויטים מחלצים את המלית הקפוא ומניחים אותה במרכז לוחצים קלות ושופכים את החצי השני ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
ציפוי גלסאז'.
15ממיסים במיקרוגל את התערובת של הגלסאז' בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
להניח בצד ולהשתמש בטמפרטורה של 32 מעלות ואז מחלצים את העוגה הקפוא.
ושופכים מהקצה על המרכז ומקשטים עם תותים, מפשירים במקרר כמה שעות