עוגת גבינה בתבנית סיליקון מחולקת עם 8 ציפויים מגוונים
לבלילה
2 קופסאות שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם גבינת שמנת נפוליאון
1/2 כוס סוכר
1 כף פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
לציפוי בטעמים
50 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד חלב
2 יחידות עוגיות אוראו + 1 כף חמאה מומסת
1 כף ריבת חלב
1 כף ממרח לוטוס
1 כף ממרח שוקולד איגוזי לוז אפשר נוטלה
לכף ממרח פסק זמן
1/2 כוס פירות יער
כף ממרח עוגיות שוקולד צ'יפס
2 כפות שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
לזילוף
1/2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1/2 פודינג וניל
אופן ההכנה
שופכים לקערת מיקסר 2 שמנת מתוקה עם כף פודינג וניל וכפית תמצית וניל .
מקציפים ומוסיפים בהדרגה כוס וחצי סוכר וממשיכים לערבל .
מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות ומערבבים אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד .
יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון מחולקת ל8 ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה
אופן ההכנת הציפויים:.
ציפוי מס 1
ממיסים את השוקולד לבן עם 2 כפות שמנת מתוקה ומערבבים מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המשולש הקפוא או פשוט שופכים את כל התערבות .
ומקשטים השמיים הם הגבול .
ציפוי מס 2
שוקולד חלב .
אותו פעולה כמו בשוקולד לבן .
ציפוי מס 3
עוגיות אוראו .
טוחנים 2 עוגיות אוראו מוסיפים כף חמאה מומסת מערבבים ויוצקים על משולש ומניחים חתיכות עוגיות אוראו על התערובת.
ציפוי מס 4
ממיסים 2 כפות ריבת חלב במיקרוגל מערבבים לשקית זילוף או שופכים על כל המשולש .
ציפוי מס 5
ממיסים 2 כפות ממרח עוגיות שוקולד צ'יפס שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות עוגיות שוקולד צ'יפס .
ציפוי מס 6
ממיסים 2 כפות נוטלה או ממרח אגוזי לוז שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים כמה חטיפי קליקים .
ציפוי מס 7
ממיסים 2 כפות ממרח פסק זמן שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות פסק זמן .
ציפוי מס 8
ממיסים 2 כפות ממרח לוטוס מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות עוגיות לוטוס .
מקציפים את השמנת עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים בחלק העבה.
מחזיקים במקפיא ו מפשירים שעה לפני ההגשה.
בתיאבון 😋😋