להכנת המוס נצטרך להכין כמה שעות לפני : להמיס 200 שוקולד חלב עם שמנת מתוקה ,
להמיס :
200 שוקולד לבן עם שמנת מתוקה לקרר אותם ולהכניס למקרר למספר שעות 4-5. להקציף 2 שמנת מתוקה ולחלק חצי לשוקולד הלבן וחצי לשוקולד החום . חערבב ולסדר . מעל התחתית האפויה נשים קרם לבן או חום לבחירתכם נקפיא שעה ונסדר שכווה שניה ולמקפיא חזרה לשעה
נמיס 150 גרם שוקולד עם חצי שמנת מתוקה ונשפוך על העוגה לתחתית :
2 ביצים, חצי סוכר, חצי שקית תמצית וניל , 3 כפות קקאו , רבע כוס שמן, וחצי כוס קמח.
לאפות כ20 דקות