Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית שוקולד:
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1 כוס מים
2 כפות קקאו
2 כפות פודינג שוקולד
להקציף ביצה עם סוכר וסוכר וניל להנמיך מיקסר להוסיף שמן לערבב ולהוסיף שאר החומרים לערבב עד לאיחוד לאפות בתבנית 26 180 מעלות בתנור שחומם מראש
*אפשר לערבב הכל ללא מיקסר

מוס מקופלת:
200 גרם שוקולד מקופלת
1/2 כוס חלב
50 גרם חמאה
להמיס יחדיו לשוקולד
1/2 כוס מים
2 כפות ג'לטין
לערבב יחדיו
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
להקציף לקרם חזק

לקחת כף שוקולד חם לכוס הגלטין לערבב ואז לשפוך את כוס הג׳לטין לתוך השוקולד לערבב טוב ואז לשפוך את השוקולד על הקרם ולערבב ידנית בתנועות עטיפה לאיחוד.
לשפוך על התחתית ולהכניס למקפיא לפחות שעה להתייצבות.

גנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
להמיס יחד לערבב טוב
לשפוך על המוס ולהחזיר למקפיא לפחות לעוד שלוש שעות

עוגת מוס מקופלת תחתית שוקולד וגנאש מריר
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים