בסיס העוגה:
2 כפות אגוזים קצוצים
3 כפות סוכר
רבע כוס קמח
70 גר מחמאה
2 כפות קקאו
קורט מלח
לערבב ולאפות 10 ד.
שכבת בראוניז:
2 ביצים להקציף עם קורט מלח. להוסיף חצי כוס נוטלה. לצקת מעל שכבת הבסיס האפויה. לאפות 10 ד.
מוס:
גבינת שמנת
חצי כוס נוטלה
2 כפות קקאו לערבב.
להוסיף כפית ג'לטין מומס עם 3 כפות מים חמים.
לערבב להוסיף 2 כפות שמנת מתוקה.
להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת.
לצקת הבלילה על שתי השכבות האפויות ולקרר ללילה…