Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון :רונית פרץ

לחמם את התנור ל180 מעלות
לעוגה
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו מובחר
חצי כוס שמן
כוס קמח
א. אפייה
כוס שמנת מתוקה
להפריד ביצים ולהקציף במהירות גבוהה חלבונים וסוכר
לקצף מבריק לא ייציב להנמיך
ולהוסיף את החלמונים ושאר המצרכים לפי הסדר
ברגע שהכול מתאחד לכבות את המיקסר

לשמן תבנית מרובעת בינונית ולאפות כ 25 דקות
תלוי בתנור לקרר את העוגה ולחתוך לאורכה כך שיהיו שתי פסים

להכנת המוס
1 שמנת מתוקה..כפית נס קפה
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
כפית שטוחה קפה שחור
להקציף שמנת ונס קפה
להמיס שוקולד וחלב וכפית שטוחה קפה שחור (לא לוותר)
ולאחד את התערובות לערבב ולקרר שעה

להרטבת העוגה
חצי כוס מים חמים וכפית נס קפה
נניח חלק ראשון של העוגה ונרטיב במחצית מכמות המים והנס קפה
נמרח חצי מכמות המוס ונקפיא לשעה
נניח את החצי השני מעל ושוב נמרח מוס ולהקפיא לילה
לפזר 100 גרם שקדים מולבנים ולהתענג על כל ביס

באהבה רונית פרץ יקרה ❤

עוגת מוס קפה ושוקולד מטורפת
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים