Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים למלית
5 קרמבואים
200 גרם שוקולד מריר
35 קרם חמאה או מחמאה
2 כפות ממרח לוטוס
2 שמנת מתוקה חלבי או פרווה
1 תבנית אנגלית קייק
או תבנית עם תחתית יורדת
קצת ממחר לוטוס לקישות

לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
1 שמנת מתוקה חלבי או פרווה של 250 גרם

אופן ההכנה
1) שמים 5 קרמבואים בתחתית התבנית

2)ממיסים את השוקולד עם החמאה

3)מקציפים את השמנת עד ליציבות .
מכניסים את השוקולד בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול בעדינות , מוסיפים את הממרח הלוטוס ושוב ערבוב אהחרון

4) שמים שקף סביב התבנית ושופכים את הקצפת

5) מכניסים למקפיא לשעתיים

6)שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ,
מכניסים את
150 גרם שוקולד מריר ,
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,
שופכים על העוגה הקפואה ומקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול ועדיף להשאיר את העוגה במקפיא

עוגת מוס קרמבו
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים