מצרכים לעוגת מוס :
500 גרם גבינה לבנה .
ממרח לוטוס קופסה קטנה .
חבילת עוגיות לוטוס .
4 קופסאות שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן לעוגה .
3 כפות שוקולד נוטלה .
כף וניל לעוגה .
50 גרם חמאה .
רינג 18 ( חייב ).
8 גרם גלטין חובה .
אופן הכנה :
🔹️לתחון 20 עוגיות לוטוס לפרורים ביחד עם 50 גרם חמאה מומסת לערבב לאיחוד .
🔹️לרפד את הרינג בעזרת שקף חובה ולהדביק בדפנות שלא יפתח הרינג ולפזר את תערובת העוגיות לתחתית דקה ברינג ולהדק .
🔹️בשלב הזה להכין 8 גרם גלטין עם 40 מיל מין לערבב ולהמתין 10 דקות עם הזלטין
🔹️להמיס במיקרו את ה 200 גרם שוקולד לבן ביחד עם 100 מייל שמנת מתוקה עד להמסה מלאה ללא גושים
לחמם את הגלטין במיקרו 10 שניות ולהוסיף את הגלטין לשוקולד הלבן ולערבב עד לאיחוד .
🔹️השלב הבא להוסיף בהדרגה את ה 500 גרם גבינה לבנה לשוקולד הלבן וךערבב בקיפולים עד לאיחוד החומרים .
🔹️לחלק את הבלילה לשלוש קערות שוות
בקערה ראשונה להשאיר את הבלילה הלבנה
בקערה שניה להוסיף שני כפות שוקולד נוטלה וכף שוקולד לוטוס ולערבב עד לאיחוד .
בקערה שלישית להוסיף שני כפות לוטוס ולערבב עד לאחיחוד .
🔹️ את הקערה השלישית לשפוך לרינג ולנער בעדינות להוצאת בועות אוויר ולהכניס למקפיא לחצי שעה .
🔹️לאחר חצי שעה להוסיף אץ הבלילה מהקערה השניה ושוב למקפיא לחצי שעה .
אין להכניס את הבלילה למקרר וחשוב להשאיר אותם מחוץ למקרר .
🔹️לאחר חצי שעה להוסיף אץ הבלילה הלבנה האחרונה שנשארה להחליק את הבלילה ולהכניס את העוגה לשש שעות נוספות למקפיא .
🔹️לאחר שש שעות להוציא את העוגה מהמקפיא להוציא את הרינג בעדינות והשקף ולקישוט איך שאוהבים
בהצלחה ….♥️♥️