מאוד מיוחדת וטעימה גם בלי קרם ❤
למוס :
לבשל על הגז
1 שמנת מתוקה יחד עם 200 גרם שוקולד מריר לערבב היטב ללא גושים לעטוף ולהכניס למקרר ללילה או למספר שעות .
להוציא מהמקרר ולערבל במיקסר לדקה על מנת לפתוח את הדוקולד ולהוסיף 2 שמנת מתוקה .
לחמם בקערת זכוכית גדולה כוס חלב יחד עם כוס שמן לדקה במיקרו ולערבב .
כוס וחצי קמח יחד עם 3 כפות קקאו לסנן מעל במסננת.
להוסיף 5 חלמונים ולערבב היטב וכף תמצית וניל איכותית ולהניח בצד .
להקציף 5 חלבונים יחד עם כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי.את החלבונים לערבב לתוך כל העיסה שהנחנו בצד במספר פעמים .
לצפות תבנית בנייר אפיה לשפוך את הבלילה
לאפות על 180 מעלות כ35 עד 40 דקות בתוך תבנית מים ליצירת אדים (בן מארי )