-תבנית עם פתיחה –
2 שמנת מתוקה להקציף
להמיס במיקרו 2 שוקולד מריר .
1 שקית ג'לטין עם מים חמימים להמיס חצי דקה במיקרו ולחכות כעשרים דקות לערבב היטב לשים את השוקולד שהתקרר עם הקצפת והגלטין לערבב לשים בתבנית לקרר כשעה במקרר .
(אם תרצו תעשו עוד שכבה של שוקולד לבן ושוקולד חלב כטריקולד .)
להקציף קצפת עם אינסטנד וניל ל חצי כוס חלב למרוח שכבה מעל השוקולד לשעה נוספת במקרר .
להקציף שוב קצפת עם אינסטנד וניל וחצי כוס חלב ולהזליף עם מזרק וצנטר פרח להכניס למקרר .