Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשכבת בסיס
200 גר שברי וופל
100 גר שוקולד מומס
100 גר פרלינה

לשכבת מוס שוקולד לבן
250 גר שוקולד לבן
300 גר שמנת מתוקה
5 גר ג'לטין+כף +כפית מים


לשכבת מוס שוקולד חלב
250 גר שוקולד לבן
300 גר שמנת מתוקה
5 גר ג'לטין+כף+כפית מים


אופן ההכנה
שמים בקערה שברי וופל+פרלינה מערבבים
ברינג 24 שמים שקף
ומשטחים תערובת לאחיד
מכניסים למקפיא.
ממסים ג'לטין שמים בצד
ממיסים שוקולד עם מעט חלב באן מארי , מחממים ג'לטין ומוסיפים לתערובת שוקולד ,
מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב מערבבים במרית עם שוקולד.
מוציאים את הרינג מהמקפיא שופכים את המוס משטחים ומחזירים למקפיא לשעה לפחות!
מכינים את מוס השוקולד
אותה פעולה כמו הקודם
מוציאים מהמקפיא את המוס בודקים שהתקשה ושופכים את המוס הלבן על ומחזירים למקפיא לשעה !
ציפוי כיד הדמיון….
אני ציפיתי לפי בקשה קוקוס קלוי על מחבת קלות.מסביב לעוגה.
מכניסים למקפיא לשעתיים. ומוכן

עוגת מוס שכבות שוקולד חלב, שוקולד לבן, תחתית פרלינה קריספית_אורלי סמרה
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים