החומרים:
7 גרם גילטין מהול עם 2 כפות מים
.200 גרם שוקולד לבן מומס
.150 גרם ממרח שקד לבן
. 2 שמנת מתוקה
.1 אינסטנט פודינג וניל
.1/4 כוס חלב
.תחתית:
כל עוגה מוכנה שיש בבית.
ציפוי:
1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר.
הכנה:
לפורר עוגה מוכנה ולשטח בתבנית 26.להניח שקף מסביב.לערבב שוקולד לבן מומס עם ממרח שקד לבן.להמיס את הגלטין 20 שניות במקרו ולערבב עם מסת השוקולד.להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב לקצפת יציבה.למזג בין שתי התערובות ולשפוך מעל הבסיס. להניח במקרר להתייצבות.ציפוי: להעביר את הקצפת לשקית זילוף ולעטר את העוגה