לתחתית..
שרוול פתי בר טחון דק.
120 גרם חמאה מומסת..
למוס תות מרשמלו..
300 גרם תותים שטופים וחתוכים לרבעים..
3 כפות סוכר..
רבע כוס מים..
שקית מרשמלו..
חצי שקית גלטין..
רבע כוס מים..
2 דניאלה בטעם תות..
גבינת שמנת נםוליאון..
שמנת מתוקה..
למוס גבינה..
2 שמנת מתוקה..
כוס סוכר..
חבילה איסטנט וניל..
2 גבינה לבנה 500 גרם..
גבינת שמנת נפוליאון.
חצי שקית גלטין.
רבע כוס מים..
אופן ההכנה..
לערבב את החמאה עם הבסקויטים
להדק טוב לתחתית התבנית
ולהקפיא 10 דקות..
למוס תות..
את הגלטין לשים ברבע כוס מים להניח 10 דקות..לחמם במיקרו 20 שניות..
לבשל את התותים עם 3 כפות סוכר ורבע כוס מים עד לרתיחה..
לטחון בבלנדר מוט להוסיף את שקית המרשמלו לערבב טוב עד המסה ושוב לטחון. לצנן..
בקערה לערבב דניאלה וגבינת נפוליאון.
להוסיף את התותים והמרשמלו..
להוסיף את הגלטין לערבב..
להקציף את השמנתמתוקה ולקפל לתערובת..
להוציא את התבנית לשים שקף ולשפוך את התערובת..
להקפיא לכמה שעות..
מוס גבינה..
להקציף 2 שמנת מתוקה עם כוס סוכר
ואיסטנט וניל
לערבב את הגבינות..
לקפל את השמנת מתוקה לגבינות.
את הגלטין לשים ברבע כוס מים ל10 דקות..לחמם במיקרו 20 שניות להוסיף לתערובת ולערבב טוב..
להוסיף על שכבת המוס..
להקפיא למשך לילה..
להוציא להפשרה שעתיים לפני ההגשה