לעוגה:4 ביצים.
כוס ורבע קמח
שקית אבקת אפיה
תמצית וניל
כף נס קפה(זה מה שעושה את טעם המוקה)
חצי כוס מיץ תפוזים.
חצי כוס שמן.
כוס סוכר.
לציפוי: ולמילוי העוגה:
2 שמנת מתוקה
2 כפות קקאו.
2 כפות נס קפה
אבקת סוכר.
ההכנה:להפריד חלבונים וחלמונים .
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה החלמונים להוסיף שאר החומרים ולערבב היטב.
להוסיף את הקצף ולערבב בתנועות קיפול.
לאפות בחום 180
תבנית עגולה מספר 24.
זמן אפיה:45דקות
להוציא לקרר לחצות את העוגה ל2.
להקציף את השמנת המתוקה עם אבקת לחלק ל3 קערות
ב1 להוסיף נס קפה
בשניה קקאו
והשלישית להשאיר לבנה להתחיל לזלף.