6 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
שתים וחצי כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים
1סוכר וניל
1 אפיה
חצי כוס אגוזי לוז
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים גס
אופן ההכנה
להקציף ביצים שלמות עם סוכר סוכר וניל לקצף בהיר להוסיף שמן בהדרגה מיץ תפוזים קמח עם אבקת אפיה לערבב טוב לצקת לתבנית משומנת מספר 26 לפזר מעל חצי כוס אגוזי לוז חצי כוס אגוזי מלך לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 40 דקות כשהעוגה מוכנה לשפוך סירופ׳ בנדיבות מעל העוגה
בהצלחה סיגלית ימין