מידה בכוס ח.פעמי חם
3 בצים L
1 כוס סוכר
1 כוס קרם קוקוס או
שמנת מתוקה
1/2 חצי כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
1 שקיות אבקת אפיה
1 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח
3 כפות סירופ מייפל
לזיגוג אחרי האפיה
שליש כוס מייפל או סילאן מדולל עם 2 כפות מים רתוחים
אופן ההכנה :
לערבב בכף בקערה את כל המרכיבים לעוגה
לשמן 2 תבניות אינגליש או תבנית בינונית ויוצקים את התערובת בצורה שווה.
מפזרים מעל אגוזים
אופים בחום בינוני כ 45 דקות או עד להזהבה ..אחרי האפיה
מזגגנים במייפל או סילאן
בהצלחה אסתי❤️