להקציף 5 ביצים יחד להוסיף:
1 כוס סוכר
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף :
1/2 כוס שמן
1 כוס קולה כן כן קולה
חופן קוקוס
כפית קינמון
1.1/2כפיות אבקת אפיה
1 כוס קמח תופח (אוסם)
לשמן תבנית 22,24
שקדים מולבנים על מחבת נקיה ,להשחים מעט ולפזר בתחתית .180 מעלות כ40 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לעשות חורים עם מקל שיפוד ולשפוך בנדיבות סירופ מייפל מעורבב עם כוס מי סודה …לא לפחד להרטיב אותה …ככל שיש נוזל היא טעימה יותר 🙂לורי תודה רבה אהובה