Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
1 אינסטנט פודינג שוקולד
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן

לקרם:
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כף סוכר
* להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם יציב

לשוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
5 כפות חלב
2 כפות חמאה
* כל החומרים יחד ,להמיס במיקרוגל או לבשל על אש

כלים: תבנית פיירקס מלבנית בינונית/חד פעמית

העוגה:
* בקערה,להקציף את החלבונים(החלק הלבן) עם הסוכר
* בקערה נפרדת לערבב את החלמונים(החלק הצהוב)עם השמן
* לאחד את 2 התערובות יחד ולערבב,להוסיף את פודינג השוקולד
ולערבב טוב .
* לשפוך את כל התעדובת לתבנית משומנת.
* להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
* לאפות בין 15-20 דקות לערך
* מוציאים מהתנור ומצננים
* מורחים את שכבת הקרם ומעל את שכבת השוקולד
* לשלוח למקרר לשעתיים

עוגת מילקי ללא קמח -מתאימה גם לפסח – מאסטר מתכונים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים