Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
2 כוסות קמח תופח
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
1 כף תמצית וניל
חצי כוס שמן
כוס חלב
5 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס אבקת חלב
חצי כוס חלב

ההכנה:
בקערה לערבב את הקמח קקאו ושוקולית.
בקערה נפרדת להקציף ביצים סוכר ווניל והשמן עד לאיחוד תוך כדי הקצפה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח מוסיפים כוס חלב מקציפים לבלילה חלקה .
בתבנית מרובעת שמים נייר אפיה שופכים את הבלילה , ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

הקצפת:
בקערת מיקסר שמים
שמנת מתוקה
אבקת חלב
פודינג וניל
וחצי כוס חלב מקציפים עד לקבלת קצפת לא חזקה.
חוצים את העוגה לשתיים מצננים ומורחים את הקצפת, מכניסים למקרר לפחות לשעתיים.

ציפויי:
3 כפות שקולד נוטלה
100 ג' שקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
שמים בקערה(או על הגז) ממיסים מערבבים טוב טוב וזולגים על העוגה מכניסים למקרר לחצי שעה..

עוגת מילקי
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים