עוגה רכה ועסיסית גם לאחר מספר ימים…לא חנק !!! עם תוספות מתוקות !!!
חומרים
כוס אוניברסלית
6 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
קוט מלח
1 כוס שמן (לא גדוש)
1 כוס מיץ הדרים סחוט מ- 3 קלמנטינות , 2 תפוזים, וחצי
לימון…לסחוט ולסנן.
גרידת לימון ותפוז
2 כוסות קמח תופח
1 כוס שוקולד צ'יפס
2 כפות גדושות קרם נוגט
***100 גר שוקולד להמיס ולקשט(לא חובה)
הכנה:
1)להפריד את הביצים , את החלבון לשים בקערת המיקסר ובקערה נפרדת גדולה לשים את החלמונים….
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף רך ויציב…
לקערת החלמונים להוסיף את שאר המרכיבים (מלבד קרם נוגט..והשוקולד ציפס)…לערבב במטרפה ידנית …להוסיף את החלבונים בתנועת עטיפה….לצקת לתבנית משמנת 26…לפזר מעל את שוקולד הציפס…ולפזר בנגיעות את קרם הנוגט.
להניח במדף התחתון בתנור, לאפות בחום רגיל 165 כ-45 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה !!🍊🍋🍊🍋