לתחתית :
3/4 שרוול פטיבר טחון לאבקה עם 50 גרם חמאה מומסת ורבע כוס חלב לערבב ולהדק לתחתית.
לסדר לתוך פנים הרינג ביסקוטים טבולים בנס קפה ללא חלבת
לבשל על הגז ליטר חלב
5 כפות קורנפלור
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
3 טיפות מי ורדים….לבשל ולערבב עד להסמכה .לשפוך חצי כמות מעל התחתית ולהכניס למקרר לרבע שעה של התיצבות. בחצי הנותר לערבב 100 גרם שוקולד מריר ,20 גרם חמאה . לערבב היטב ללא גושים.
לשפוך מעל המלבי הלבן ולקרר.
מעל גאנש שוקולד :
120 גרם שוקולד מריר עם 1/2 שמנת מתוקה מומס במיקרו,
לשפוך מעל המלבי השוקולדי ולקשט.