חומרים.
6 ביצים מופרדות.
כוס וחצי סוכר.
כוס שמן.
כוס מיץ מנדרינות סחוט טבעי.
3 כפות מייפל.
2 וחצי כוס קמח.
3 כפות קוקוס.
2 כפות אגוזי לוז קצוצים
אבקת אפיה אחת.
אופן ההכנה.
להקציף בקערה את החלבונים עים הסוכר קצף לבן.בקערת החלמונים להוסיף את השמן והמיץ והמייפל ולערבב היטב.
להוסיף באטיות לקצף הלבן ולהקציף לקצף תפוח.להוסיף בצורת עטיפה את החומרים היבשים בצורת קיפול.
לשים בתבנית עגולה או ב2 ארוכים. לאפות כ..40 דקות עד שקסם יוצא יבש. חום 170.
העוגה יוצאת קלילה ואוורית מאוד.