לבצק :
200 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות לפרווה מחמאה
2 וחצי כוסות קמח
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
כפית תמצית וניל
1 ביצה
לעבד לבצק לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר למספר שעות
ליצור כל מספר שרוצים מבריסטול (שבלונה ) לפתוח את הבצק על ניר אפיה בצק וניר אפיה להניח את השבלונה ולחתוך בעזרת סכין .להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למספר דקות .לקצפת פרווה ריצ' ולחלבי שמנת מתוקה אינסטנט וניל וכוס חלב .לזלף על הבצק ולקשט בפירות או שוקולדים ❤