לשכבת הגבינה
250 גר גבינת מסקרפונה.
1/4 כוס אבקת סוכר
1 כוס שוקולד ציפס מריר.
שכבה שנייה
2 כפות גדושות ריבת חלב מומסת.
לעוגה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
400 גר שמנת חמוצה
2.5כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
3/4 כוס שמן.
לציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל.
1/4 כוס חלב
1 כף ריבת חלב
הכנה
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל,שמן,שמנת חמוצה ולאחד לבלילה אחידה.
לבלילה זו להוסיף קמח ואבקת אפייה לאחר ניפוי ולערבב.
לתבנית 26 משומנת לשפוך לפי העין מחצית מהבלילה וליישר.
למרוח מעל הבלילה ריבת חלב באופן שווה.
לכסות מעל ריבת החלב במחצית הנותרת וליישר.
בקערה קטנה לערבב מסקרפונה ,אבקת סוכר ושוקולד ציפס. בעזרת כף לפזר מעל הבלילה באופן אקראי (לא לשייש)
אפייה ב170 עד לקיסם מעט לח ולקרר.
להקציף את מרכבי הציפוי לקצף יציב ולצפות את העוגה.ניתן גם לוותר על הקצף ולאבק באבקת סוכר.