Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים למרנג :
4 חלבונים
כוס סוכר
כף אבקת סוכר
2 כפות שקדים טחון

מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף תפוח ויציב (את הסוכר מוזגים לאט לאט)
בעזרת לקקן מקפלים את השקדים ואבקת הסוכר לקצף החלבונים
מניחים נייר אפיה בתבנית מורחים את קצף החלבונים בצורה מרובעת
אופים בחום של 100 מעלות שעה ורבע

קרם וניל :
400 מייל שמנת מתוקה
כוס חלב
שקית + כף אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל

מקציפים הכל יחד לקרם תפוח חלק ויציב
מורחים את הקרם באופן חופשי ובעדינות על המרנג
מעל מסדרים תותים ( קשטתי בשוקולד מקופלת לבן וכדורי שוקולד )

10 -20 תותים פרוסות.

עוגת מרנג שקדים קרם וניל ותותים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים