המתכון⬇️
חצי קילו קמח
20 גרם שמרים יבשים.
80 גרם סוכר, 100 גרם חמאה, 1 ביצה L.
190 מל חלב, 1 וחצי כפיות תמצית וניל.
ללוש את כל החומרים יחד, להניח להתפחה כחצי שעה, ליצור 2 רולדות ולמלא. אני מילאתי במלאן נוטלה וקוקוס ומעל פיזרתי שקדים בנדיבות😌
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 40 דקות עם השגחה שלא יישרף. להוציא העוגות לצנן. בינתיים להכין סירופ. כוס סוכר, כוס מים, גרידת לימון, להביא לרתיחה ולהנמיך האש…כשהעוגה מתקררת מעט, למזוג מעל העוגות את הסירופ.
בהצלחה ובתאבון💖