7 ביצים
1 כוס סוכר
2 טיפות תמצית וניל איכותית
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1/4 כפית א.סודה לשתייה
1 כוס שוקולית
1 כף נסקפה
מקציפים חלבונים עם סוכר ותמצית וניל איכותית מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, שאר החומרים מערבבים יחד בקערה ומוסיפים בהדרגה. מעבירים לתבנית מלבנית ואופים בתנור שחומם *180
עד שהעוגה מוכנה.
קרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 כפית נסקפה
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות ממרח נוטלה
ממיסים יחד ומערבבים.
משחררים את העוגה מהתבנית עם סכין, חותכים את העוגה לריבועים ושופכים מעל את הקרם שוקולד.
אחרי שמתקרר שומרים במקרר.
לפזר אבקת סוכר.