לתחתית
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1/2 כוס קמח
4 כפות שמן
1 כף גדושה נסקפה
לסירופ
כוס מלאה מים חמים
כפית סוכר
כפית נסקפה
לקרם
2 שמנת מתוקה
(קצפת צמחית לפרווה)
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
לגנאש
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד חלב
1 כפית גדושה נסקפה
לקישוט
להמיס קוביות שוקולד לבן בשקית זילוף
אופן ההכנה
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושאר המרכיבים בהדרגה.
מעבירים לתבנית 26 משומנת.
אופים בתנור שחומם 180 מעלות כחצי שעה .
מערבבים את מרכיבי הסירופ שיצטנן ומרטיבים את התחתית שמוציאים מהתנור.
מקציפים קרם יציב מורחים על העוגה ומיישרים.
ממיסים את מרכיבי הגנאש במיקרו מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את הקרם.
מקשטים בשוקולד לבן.