Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים לבצק:

400 גרם נטורינה
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית א.אפיה
2 כפות סוכר
5 חלמונים(צהוב)
כף שטוחה שמרים
8 כפות מי ברז
קמח לפי הצורך
בערך 5 כוסות מדידה של קמח

ההכנה:
לחלק את הבצק ל 3 חלקים
לרדד כל חלק על נייר אפיה למלבן דק ולשים בצד את שלושת הבצקים שרידדנו
ורק אחרי שמסיימים לרדד את השכבות מתחילים להקציף את המרנג !

למרנג מילוי נס קפה :
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר
כשמסיימים עם הסוכר
מוסיפים
3 כפות שטוחות נס קפה
כף גדושה קקאו
מרכיבים
מניחים על תבנית גדולה של תנור בצק מרודד אחד
ומורחים חצי מהמרנג
מניחים על המרנג שכבת בצק מרודדת
ומעל מורחים את החצי הנותר של המרנג
ומעל מניחים שכבת בצק שלישית ואחרונה
מכניסים לתנור בחום 160 170 מעלות עד להשחמה קלה
בערך 20 25 דקות
בהצלחה אסתי ❤️

עוגת נס קפה בשכבות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים