4 ביצים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
חצי כוס קמח
3 כפות קקאו
4 כפות שמן
1 כף נס קפה
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
לקישוט:
חצי שמנת מתוקה
1 שוקולד חלב
1 כפית נס קפה
מפרידים את הביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל מנמיכים מיקסר
מוסיפים את החלמונים אחר כך את השמן מנפים קמח וקקאו מוסיפים נס קפה
מאחדים בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה מעבירים
לתבנית קוטר 26 לתנור שחומם מראש 180 מעלות
בינתיים ממלאים בספל מים רותחים כפית גדושה נס קפה ושלוש כפיות סוכר
שיתקרר. מיד שהעוגה יוצאת לשפוך עלייה בעזרת כף את המשקה ולצנן מעט.
להקציף את השמנת אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב למרוח על העוגה
ואז לקשט הגנאש.
*למי שאוהב מתוק להוסיף עוד חצי כוס סוכר להקצפת החלבונים.