2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
חצי כוס מיים
( כוס לשתיה חד פעמי קר)
להתפיח
למיקסר
5 כוסות קמח מולינו
או תמי כתום
2 מחמאה רכה
4 חלמונים
1 סוכר וניל
לשפוך את השמרים ששמנו בקערה
ללוש במיקסר
לשים חצי שעה במקרר
אחר-כך לקחת כדור קטן מהבצק לשטח דק על פיירקס
או כל תבנית לא גדולה
שלב ב'
לקחת 5 חלבונים
2 כוסות סוכר
(מי שרוצה פחות יכולה)
להקציף לקצף קשה
להוסיף
2 כפות נס קפה
2 כפות קקאו
לשים בשקית זילוף ללא צנטר לעשות חור קטן
( לא גדול )
ולשפוך על הבצק
לקחת את הבצק שנשאר להוסיף קמח כי הוא רך מאוד לערבב ביד … אולי עוד חצי כוס
לקחת כדור לגרד עם פומפייה מעל הקרם
ושוב לשים קרם
ושוב בצק
ושוב קרם
לתנור שחיממנו מראש 180
עד שמשחים טוב
אבקת סוכר