רכיבים:
בצק עלים
2 שמנת מתוקה
6 כפות אינסטנט פודינג וניל (2 שקיות)
2 כוסות חלב.
הכנה:
מפשירים בצק עלים ואופים בתנור 190 מעלות (תבנית ועליה נייר אפיה ועליה משטחים את הבצק ועליה נייר אפייה ועל הבצק ליצירת לחץ שמים עוד תבנית – אופים עד שהבצק נהיה פריך שחום ובהיר.
מקציפים בקערת 2 שמנת מתוקה, 2 כוסות החלב, האיסטנט פודינג, לקצף יציב ושמים במקרר שיתקרר.
מחכים שהבצק העלים יתקרר ופורסים לפי הצורות שרוצים.
לוקחים שקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים על הבצק ועל שכבת הקרם שמים עוד שכבת בצק. תלוי כמה קומות רוצים.
ומפזרים אבקת סוכר מעלה – בתאבון…