לזיגוג:
3/4 כוס סירופ מייפל
.לקישוט:
1/2 כוס פרוסות שקדים קלויים.
לעוגה:
5 ביצים.1
כוס סוכר
.2 סוכר וניל
.3/4 כוס שמן
.1 כף גדושה גרידת לימון
. 3 כפות מיץ לימון
.1 קופסא גבינת נפוליאון
. 1 שמנת חמוצה
.1.5 כוסות קמח
. 1 א. אפייה
. 1 כוס שקד לבן טחון
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. תוך כדי המשך הקצפה להוסיף, סוכר, סוכר וניל ושמן.בתנועת קיפול להוסיף גבינת נפוליאון , שמנת חמוצה, גרידת לימון ומיץ לימון. ולערבב לתערובת אחידה. בסוף להוסיף חומרים יבשים ולקפל למסה יציבה. לאפות ב180 מעלות עד לקיסם מעט לח. כשהעוגה עוד חמה לשפוך מעל סירופ מייפל. לקרר מעט ולפזר שקדים קלויים פרוסים