המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
מרכיבים:
4 ביצים
כוס סוכר
שמנת מתוקה או קצפת צמחית
50 גרם חמאה או מחמאה
3/4 כוס קמח תופח לפסח
3/4 כוס קמח מצה
שקית א. אפיה כשר לפסח
מעט גרידת לימון או תפוז
שקית סוכר ווניל.
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים ללא הפרדה ביחד עם הסוכר לקרם תפוח כמו גוגל מוגל, מוסיפים גרידת תפוז, ווניל חמאה.
מערבבים את כל היבשים בקערה נפרדת
מאחדים את התעורובות בזהירות.
מעברים לתבנית לא למלא עד הסוף רק 2/3
אופים בחום של 180 מעלות כ 45 דקות.
להכין סירופ:
כוס מים
כוס סוכר
קליפת תפוז
חצי כוס רום
לבשל ביחד כרבע שעה.
ליצוק על נסברינה כשהיא קרה לחלוטין.
לעטר או למלא בשמה או קצפת