Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 ביצים מופרדות
כוס סוכר
שמנת חמוצה/יוגורט
סוכר וניל
כוס וחצי קמח תופח
רבע כוס שמן

להקציף את החלבונים עד סוכר וסוכר וניל.
לערבב חלמונים עם שמן
להוסיף לחלבונים. בתנועת קיפול עם מרית להוסיף לסרוגין שמנת וקמח.
לערבב לתערובת חלקה

לשמן תבנית 24 לאפות 170 מע כ25 דק.

סירופ
כוס מים.כוס סוכר מיץ מחצי לימון מי ורדים כמה טיפות להרתיח.

שהעוגה חמה לשפוך את הסירופ עד שהעוגה ספוגה.
לקרר היטב ולקשט עם קצפת ותותים.

עוגת סברינה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים