Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

5 ביצים
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס קוקוס
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז
2\1 1 כוסות סוכר
(בקערה לערבב את כל המצרכים היבשים)

לעיטור
אבקת סוכר

ההכנה:

להכניס לקערת מיקסר את הביצים, השמן , מיץ תפוזים
לערבל ולהוסיף בהדרגה את המצרכים היבשים עד קבלת
עיסה אחידה.
לשמן שתי תבניות מאורכות ולאפות בתנור שחומם מראש
על 175 מעלות צלזיוס כ-40 דקות.
לאחר אפיה להוציא מהתנור, לצנן ולעטר באבקת סוכר

כל הזכויות שמורות C