5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
2 כוסות סולת
חצי כוס קוקוס
2 אבקת אפיה
כפית תמצית שקדים או 2 סוכר וניל
שקדים לקישוט
מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר
ובהדרגה להוסיף את השאר
לשמן תבנית פיירקס
או כל תבנית שתשתמשו בה
לשפוך את הבלילה
לסדר את השקדים בצורה שרוצים
מעל הבלילה
180 מעלות
30 עד 40 דקות
הסירופ….
כוס סוכר
כוס מים
כף לימון
להרתיח20 דקות
לכבות ולהוסיף כפית מי ורדים
כשהעוגה מוכנה
לחתוך בסכין לאורכה ולרוחבה
שבכל קוביה יהיה שקד
לשפוך מעל העוגה את הסירופ