5 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס קמח
כוס סולת
כוס שמן
1 גביע יוגורט (150 גר')
1/2 כוס מים פושרים
שקית אבקת אפייה
הכנה:
מכינים שלוש קערות קטנות:
-בקערה אחת מערבבים – קמח מנופה, אבקת אפייה וסולם
-בקערה השנייה מערבבים יוגורט שמן ומים
-בקערה השלישית מקציפים ביצים עם סוכר כ-8 דק'.
לאחר הקצפת הביצים מוסיפים את הנוזלים ומקציפים עוד שתי דקות
לבסוף מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים עד שהם נטמעים לחלוטין בבלילה.
משמנים תבנית, מעבירים לתוכה את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה.
בעוד העוגה חמה, מרטיבים אותה בסירופ סוכר