תבנית מספר 24 .
חומרים.
200 גרם חמאה.
כוס סוכר.
2 שקיות סוכר וניל.
1 יוגורט קטן של ביו.
1 שמנת מתוקה קטנה.
כוס וחצי סולת.
כוס וחצי קוקוס.
כוס וחצי קמח.
1 שקית אבקת אפיה.
3 ביצים.
אופן ההכנה.
במערבל לשים חמאה סוכר .וסוכר וניל.והבצים.
לערבב היטב.
לאחר מכן להוסיף י6גורט שמנת מתוקה ושאר החומרים סולת קוקוס קמח ואבקת אפיה להקציף ולערבב היטב.
לשמן תבנית ( מלבנית מרובעת עגולה .24.
לאפות בחום 170 עד שהקסם יוצא יבש .בערך 30 ל..40 דקות עד הזהבה.
להשקות אותה בסירופ דבש שמכינים בבית.
ולפזר מעל קוקוס ואגוזים שקדים גרוסים.
( הכול השתמשתי בכוס לשתיה קרה.)
לסירופ.
2 כוסות סוכר .
כוס וחצי מיים.
סחיטת לימון.
על האש בסיר עד דנמס הסוכר ומסמיך טיפה.
בהצלחה 🌷🌹