חומרים:
5 ביצים
קורט מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
1 פחית חלב מרוכז ממותק
2 שקיות סוכר וניל
רבע כוס מיץ לימון
1 תפוח גדול קלוף וחתוך לקוביות
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
קישוט:
אבקת סוכר
הכנה:
תבנית 24/26 עטופה בנייר אפייה
חום תנור מחומם מראש ל160 מעלות
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף את שאר המרכיבים לפי הסדר שכתוב,לאחד לבלילה אחידה
להעביר לתבנית
אפייה עד לקיסם יבש ולקרר
לאבק באבקת סוכר
באהבה/אורנה ועלני🌺🌺🌺🌺🌺